Productes ESET per empreses

Eset NOD32 Endpoint Security

ESET NOD32 Endpoint SECURITY és el nom de les noves versions de la gamma BUSINESS d'ESET. Els productes ESET Endpoint SECURITY són ideals per a les empreses ja siguin petites o grans. Hi ha una solució per a cada tipus d'empresa.

Productes ESET per empreses

Eset NOD32 Endpoint Security

 

ESET NOD32 Endpoint Security

La solució integral per protegir els equips de la seva empresa combinant un tallafocs bidirecional, control web i l´eina d´administració remota.

Protecció completa per punts d´accés a la xarxa en empreses que combina l´avalada tecnologia antivirus i antiespia amb un tallafocs integrat, control web i una eina avançada d´administració remota.

Eset Nod32 Endpoint Antivirus

 

ESET NOD32 Endpoint Antivirus 

Dissenyat per Treballar en Xarxes Grans o Petites, ESET NOD32 Antivirus 4 Business AMB ESET Remote Administrator aconsegueix que es Centri al Seu Negoci, no a l´antivirus. AQUESTA solució proporciona la PROTECCIÓ proactiva contra malware més moderna, sense alentiment, falsos positius i Els altres problemes que afectin Els Usuaris i molestin al teu personal d´IT.

ESET SECURITY for Microsoft SharePoint Server

ESET SECURITY for Microsfot SharePoint Server

Protecció del contingut emmagatzemat a SharePoint. Ara compatible amb Microsoft SharePoint Server 2013. 

Analitza tot el contingut emmagatzemat en la estructura de base de dades SharePoint. Filtrat a base de reglas. Administració remota inclosa.

Eset Nod32 Antivirus 4 Business edition for Linux

Seguretat essencial per estacions Linux

ESET NOD32 Antivirus 4 per estacions Linux ofereix una complerta protecció contra les noves amenaces multiplataforma. Construït amb la premiada tecnologia d'anàlisi ThreatSense, la solució ofereix protecció en temps real sense afectar el rendiment de la màquina, blindant els sistemes Linux davant de tot tipus de codi maliciós, incloent els desenvolupats per a Windows i Mac OS.

Eset Nod32 Antivirus Business  para MAC OS X

Màxima seguretat

Els cibercriminals s'aprofiten dels punts d'entrada a la xarxa pitjor protegits i qualsevol ordinador compromès, sigui Windows o Mac, pot ser una via d'entrada a la seva companyia i exposar al risc de robatori d'informació i altres danys. Més que ser atacats, els usuaris de Mac poden servir de transmissors d'infeccions que arribin als ordinadors Windows de la seva xarxa.

Salvaguardi el seu negoci amb la millor protecció per a cada màquina, incloent sistemes Mac.

 

Eset Endpoint Security para Android

 

ESET NOD32 Endpoint Security para Android

Eviti que s´infectin els smartphones i pastilles de l´empresa per mitjà de Bluetooth o Wi-Fi. Protegeixi totes les aplicacions, arxius i targetes de memòria contra curiosos.

Localitzeu el telèfon en cas de pèrdua. Bloquéelo de manera remota per evitar un accés no autoritzat a informació de l´empresa i servidors. Esborreu tots els contactes, missatges i informació a les targetes de memòria extraïbles

Eset Remote Administrator

La simplicitat de la gestió remota

ESET Remote Administrator li permet gestionar ESET Smart Security, ESET NOD32 Antivirus i les solucions de seguretat d'ESET per servidors en tota la seva xarxa - ja sigui gran o petita - amb la major eficiència i eficàcia.

Podrà controlar tota la seva xarxa, incloent estacions de treball i servidors, des d'un únic punt. El sistema de gestió de tasques li permet programar diferents tipus de resposta davant incidents produïts per malware. A més, podrà actualitzar tots els productes, executar diferents informes d'activitat i implementar les diferents polítiques de seguretat en tota la seva xarxa.

ESET Remote Administrator es gratuït amb l'adquisició de les edicions per a empreses de ESET Enpoint Security i ESET Endpoint Antivirus.

 

Altes productes ESET per empreses

ESET Mail Security per Microsoft Exchange Server

ESET Mail Security per Linux  / BSD / Solaris

ESET NOD32 Antivirus per Kerio Connect

ESET File Security per Microsoft Windows

ESET File Security per Linix / BSD / Solaris

ESET Gatewal Security pr Linux / BSD / Solaris

ESET NOD32 Antivirus per Kerio Control

 

Contacti amb nosaltres

Per més informaciñon sobre els productes ESET per Empreses pot contactar amb nosaltres per email, telèfon, twitter o emplenat el formulari de contacte.

DESCARREGAR VERSIONS D´AVALUACIÓ

30 dies gratis