Troba'ns

Kierke Desarrollo Web

C/Sardenya, 336, 3-1
08025 Barcelona

Tlf. 93 455 10 13

kdweb@kdweb.es

Contacte

Contacta amb nosaltres i atendrem qualsevol dubte, sugerència, projecte o idea. Pots enviar un correu electrònic omplint els camps del formulari que et facilitem a continuació:


Nom (*)
Correu electrònic (*)
Empresa
Telèfon
Comentaris (*)
Si us plau ompli els camps obligatoris (*) del formulari per enviar la seva consulta.
Privacitat

Política de privacitat

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de KIERKE DESARROLLO WEB,SL. amb CIF B64872781 i domicili social situat a SARDENYA 336 3º1ª 08025, BARCELONA, amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, KIERKE DESARROLLO WEB, SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.

KIERKE DESARROLLO WEB, SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que KIERKE DESARROLLO WEB, SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic rgpd@kdweb.es

Al seu torn, l'informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de KIERKE DESARROLLO WEB, SL, dirigint-se per escrit a l'adreça de correu rgpd@kdweb.es o al telèfon +34 934.551.013.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna. Con enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de KIERKE DESARROLLO WEB, SL

Accepto rebre comunicacions de KDWEB i estic d'acord amb la Política de privacitat (Llegir)
Desmarca si ets un humà