ESET NOD32 Antivirus

Antivirus ràpid i potent ara amb Anti-Phising. Des del primer moment et protegirà fins i tot amb la seva configuració per defecte. Amb més de 150 paràmetres diferents, trobaràs la configuració que millor s'ajusti a les teves necessitats.

ESET NOD32 Antivirus

 


Antivirus i Antispyware

Amb una tecnologia provada al llarg del temps, ESET NOD32 Antivirus 6 elimina tot tipus d'amenaces, incloent virus, rootkits, cucs i spyware. L'anàlisi millorat a través del núvol aconsegueix un major nivell de protecció i més rapidesa en les anàlisis, assegurant que el teu ordinador funcioni adequadament. Tots els dispositius extraïbles, com memòries USB, CD i DVD s'analitzen a la recerca de malware quan s'introdueixen, evitant infeccions.

 

Màxim rendiment i velocitat

ESET NOD32 Antivirus 6 et permet jugar i treballar sense ralentitzacions, deixant més potència per als programes que utilitzes diàriament. Podràs estar més temps sense endollar el portàtil amb el mode d'estalvi de bateria, i gaudir de la manera de joc sense avisos que et distreguin

 

Característiques i beneficis clau.

 

  • Antivirus i Antispyware
  • Anàlisis potenciat al núvol
  • Anti-phising
  • Anàlisi durant la càrrega d'arxius
  • Removable media control
  • Sistema de prebenció d'intrucions HIPS avançada

 


Eset Nod32 Antivirus 5. Prova-ho gratis

 

Llicència única d'ESET: Protegiu-los  tots!

El sistema de llicència única d'ESET li permet ampliar la protecció a tots els sistemes operatius funcionant en una sola màquina, Windows, Mac OS o Linux, sense cost addicional.

Amb la llicència única, els usuaris de diversos SO  poden instal·lar les solucions en els sistemes que vulguin, per satisfer les seves necessitats de seguretat.

 

DESCARREGAR VERSIONS D´AVALUACIĶ

30 dies gratis