ESET NOD32 Antivirus 9

Versió 2016

Antivirus ràpid i potent ara amb Anti-Phising. Des del primer moment et protegirà fins i tot amb la seva configuració per defecte. Amb més de 150 paràmetres diferents, trobaràs la configuració que millor s'ajusti a les teves necessitats.

ESET NOD32 Antivirus 9

 


Antivirus i Antispyware

Amb una tecnologia provada al llarg del temps, ESET NOD32 Antivirus 6 elimina tot tipus d'amenaces, incloent virus, rootkits, cucs i spyware. L'anàlisi millorat a través del núvol aconsegueix un major nivell de protecció i més rapidesa en les anàlisis, assegurant que el teu ordinador funcioni adequadament. Tots els dispositius extraïbles, com memòries USB, CD i DVD s'analitzen a la recerca de malware quan s'introdueixen, evitant infeccions.

 

Màxim rendiment i velocitat

ESET NOD32 Antivirus 6 et permet jugar i treballar sense ralentitzacions, deixant més potència per als programes que utilitzes diàriament. Podràs estar més temps sense endollar el portàtil amb el mode d'estalvi de bateria, i gaudir de la manera de joc sense avisos que et distreguin

 

Característiques i beneficis clau.

 

  • Antivirus i Antispyware
  • Anàlisis potenciat al núvol
  • Anti-phising
  • Anàlisi durant la càrrega d'arxius
  • Removable media control
  • Sistema de prebenció d'intrucions HIPS avançada

 


Eset Nod32 Antivirus 5. Prova-ho gratis

 

Llicència única d'ESET: Protegiu-los  tots!

El sistema de llicència única d'ESET li permet ampliar la protecció a tots els sistemes operatius funcionant en una sola màquina, Windows, Mac OS o Linux, sense cost addicional.

Amb la llicència única, els usuaris de diversos SO  poden instal·lar les solucions en els sistemes que vulguin, per satisfer les seves necessitats de seguretat.

 

Galeria

Barra de descarga de la App