iPortal Bàsic

Móduls bàsics del iPortal

Els mòduls bàsics de iPortal li permeten mantenir la seva web sempre al dia, enllaçada amb les principals xarxes socials i correctament indexada per Google.

iPortal Bàsic

Amb iPortal podem configurar les seccions a la seva mida, definint els menús amb fins a tres nivells de profunditats i assignar les diferents seccions a cada menú de manera independeinte. 

Multidioma: Continguts en fins a 5 idiomes per web amb diccionari per les etiquetes i títols.

Seguretat: Per usuari, secció i per ítem. Un usuari pot estar autoritzat a gestionar ítems d'una secció però només podrà modificar els creats per ell (si no és Administrador). L'accés a la intranet està protegida per usuari i contrasenya.

Missatges interns: En Accedir a iPortal, cada usuari pot deixar missatges al tauler per a la resta d'usuaris. Aquests veuran el missatge quan accedeixin a la intranet, podent respondr'ls. Només l'usuari que ha creat el misataje el pot esborrar.

Contingut del lloc web: Els ítems de contingut són els que mostraran tota la informació que vulguem donar a la nostra web. Per a cada secció, podem configurar quina mena de continguts són els que necessitem per a cadascuna.

La informació està dividida en solapes segons el tipus de continguts que hàgim assignat. Tenim camps bàsics configurables (adreça, telèfon, web, email, ordre, ítem destacat, etc..).

A la solapa Textos, tindrem el contingut principal de cada document: Títol (h1), titular (h2-highlight) i Cos. Aquest últim camp permet l'edició HTML i la inclusió d'imatges o seqüències, multimèdia. És on posarem tota la inofrmación l'ítem, notícia, servei, etc ...)

Dates: Podem definir data de publicació i de finalització d'un ítem. D'aquesta manera podem programar quan s'ha de mostrar una entrada i durant quants dies sense necessitat d'estar pendents del calendari.

Imatges: Cada secció té dos grups d'imatges a les que podem definir la mida màxima. Les imatges es pugen al servidor per la intranet i en cas que tinguin una mida més gran, són redimensionades automáticament a la mida màxima pel seu costat més llarg, segons si és una imatge horitzontal o vertical.

Elements multimèdia: Totes les entrades poden tenir; galeria de imatges, enllaços, documents relacionats i una publicació digital multimèdia generada amb Kdview

SEO Per cada entrada podem definir els META TAGS Keyword i Description que serviran a Google per indexar millor la pàgina web. El tag DESCRIPTION és important ja que, quan existeix, és el text que mostra Google en els resultats de recerca.
 

iPortal bāsicEn el seu format bàsic amb iPortal vostè té:

  • Seguretat per usuari
  • Misstageria interna 'usuaris del iPortal
  • Menús configurables a 3 nivells
  • Assignació de continguts a menús
  • Configuració dels continguts de cada secció
  • SEO
  • Xarxes Socials
  • Items relacionats
  • Items destacats
  • Copia de seguretat de la base de dades
Barra de descarga de la App